'Ortaya çıkacak isim doğruysa, duyulduğunda kimsenin çok şaşırmayacağı bir ülkenin elçiliği olacak!'

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve SuperHaber programcısı - Hürriyet yazarı Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın yeni bölümü SuperHaber YouTube kanalında yayında…

İki usta isim SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına” programının yeni bölümünde, Rusya - Ukrayna savaşında Türkiye’nin politikalarının sonuçlarını, İçişleri Bakanı Süyleyman Soylu’nun çok çarpıcı 6’lı masa iddiasını ve 10 yaşındaki Mahra Melin'in köpekten kaçarken kamyonun altında kalarak hayatını kaybetmesi ile hayvan sevgisini ranta çeviren lobileri masaya yatırdı.

"ORTAYA ÇIKACAK İSİM DOĞRUYSA, DUYULDUĞUNDA KİMSENİN ÇOK ŞAŞIRMAYACAĞI BİR ÜLKENİN ELÇİLİĞİ OLACAK"

Nedim Şener, "İddia doğruysa şaşırmam. Kimlerin taraf olduğu ve kimlerin sessiz kaldığına bakıldığında aşağı yukarı nasıl bir proje yürütüldüğü ortaya çıkıyor. Ortaya çıkacak isim doğruysa, duyulduğunda kimsenin çok şaşırmayacağı bir ülkenin elçiliği olacak.

"İŞİN ARKASINDA KÖPEK MAMASI LOBİSİNDEN BAHSEDİLİYOR. BUNLARIN BAZI GRUP VE STK'LARI FİNANSE ETTİĞİNE DAİR SÖYLEMLER VAR"

Hayvanın suçu yok. Sadece belediyelerin ya da iktidarın değil, muhalefetin, STK'ların ve hayvanseverlerin ortak çözmesi gerekiyor. Ne ‘itsever’ diyeceğiz, ne de ‘hayvan düşmanı’… Provokasyon yapanlara dikkat ederek, bu konuyu çözmek zorundayız. Bu işin arkasında köpek maması lobisinden bahsediliyor. Bunların bazı grup ve STK'ları finanse ettiğine dair söylemler var." ifadelerini kullandı.

"UKRAYNA SORUNUNU ÇÖZMEK İÇİN BU KADAR ADIM ATILIRKEN, SURİYE'DE DAHA DA BÜYÜK ADIMLAR GELEBİLİR"

Mete Yarar, "Türkiye'nin yalnızlaştığı söylemleri Rusya-Ukrayna krizindeki doğru politikamızla değişti. Güvenilir bir ülke olduğumuzu ve Türkiye ile çalışılabileceği bir kez daha ortaya çıktı. Erdoğan’ın risk alabilmesi, sözünün eri olması, dostluk kurmasına ve Türkiye’nin önünü açmasına vesile oluyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin itibarını artıran hamleler yapıyor. Ukrayna sorununu çözmek için bu kadar adım atılırken, Suriye’de daha da büyük adımlar gelebilir. PYD sorunu ve sığınmacıların geri gönderilmesi konusunda hamleler gelebilir." şeklinde konuştu.

Mete Yarar ve Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

FETÖ CEMAATİ ELE Mİ GEÇİRİYOR? CÜBBELİ İLE İLGİLİ 15 TEMMUZ İDDİASI! ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ CHP’DE KİMLERİ RAHATSIZ ETTİ? KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR?