Süleyman Soylu sosyal medyayı salladı

TİP Milletvekili Barış Atay'ın çirkin ithamlarına okkalı bir cevap veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya karşı başlatılan karalama kampanyası ters tepti. Sosyal medyada SoyunSoylansın başlığı altında Bakan Soyluya binlerce destek paylaşımı yapıldı.

TİP'li vekil Barış Atay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Süleyman Soylu'ya yönelik ''Sen bir seri tecavüzcüyü korudun, kolladın. Hayatın boyunca her fırsatta yüzüne vurulması, asla unutmaman için uğraşacağız'' şeklinde skandal ifadeler kullandı.

Bakan Soylu ise Atay'a verdiği cevapta ''Tecavüzcü PKK yöneticilerinin talimatıyla HDP'den milletvekili olan PKK ve DHKP-C artığı; Benden “tecavüzcü kollayıcı” olmaz da. Senden tam tecavüzcü olur...Tuma’nın kollayıcısı. Dikkat yakalanma...'' ifadelerini kullandı.

Yaşanan skandal olayın ardından sosyal medyada açıklan SoyunSoylansın başlığı altında Süleyman Soylu hakkında binlerce destek mesajı paylaşıldı.

Başlık kısa sürede Twitter'da zirveye yerleşti.

İşte o paylaşımlardan bazıları...

ABD polisinden Filistin destekçisi öğrencilere sert müdahale Bakan Şimşek, OECD Bakanlar Konseyi Toplantısı için Paris'e gitti İngilizler duyurdu! Arda Güler'e Premier Lig'den 50 milyon euro
Sonraki Haber