Su gider borusundan 2 metrelik timsah çıktı!

ABD, Florida yolundaki su giderini araştıran bir ekibin 2 metrelik (5.5 ft) boyutundaki bir timsahla karşılaştığı o anlar kameraya yansıdı.

This browser does not support the video element.

Florida, Oviedo şehrinde, bir yağmur suyu ve gider hatları bakım ekibinin, sızıntı gibi anormallikleri aramak için bir yer altındaki gider borusuna dört tekerlekli bir robotik kamera gönderdiler. Riverside yakınlarındaki Lockwood Bulvarı'ndaki bir dizi çukur, çatlaklık ve boru kusurlarını araştıran ekip, 2 metrelik bir timsahla burun buruna geldi.

Facebook üzerinden paylaşılan gönderide şu açıklama yapıldı: "İlk başta bunun bir kurbağa olduğunu düşündüler ve videoda yaklaşana kadar parlayan iki küçük göz görüyorsunuz.. Ancak arkasını döndüğünde timsahın uzun kuyruğunu gördüler ve onu boruların arasından takip ettiler."

Şehir, kameranın borunun yaklaşık 100 metre içindeki küçük bir girintiye sıkışmasının ardından timsahın uzaklaştırıldığını söyledi.

Gönderide, "Yağmur suyu borularına girmemek için bir neden daha! Çok şükür ekiplerimizde bir robot var" denildi.

Terör destekçileri İsviçre'de Bayraktar TB2 maketi yaktı 6 yaşındaki oğlunu 'şişmansın' diyerek koşu bandında koşturdu! ABD polisinden Filistin destekçisi öğrencilere sert müdahale AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'e tepki! Medine'yi sel vurdu: Sokaklar göle döndü Mahmud Abbas'ın tek derdi İsrail'in güvenliği!