Şu ana kadar yaşanmış en gizemli 10 olay!

Dünya üzerinde çok sayıda gizemli olay yaşanıyor. Bu olayların kimi gizemini hala korusa da kimisine mantıklı bir açıklama getirilemiyor. İşte mantık çerçevesinde ele alınan 10 gizemli olay...

1. Ekin halkaları

İlk ekin halkası 1966 yılında Avustalyalı şeker kamışı çiftçisi tarafından tespit edildi. Tespiti yapan çiftçi, halkaların yakınlarında uzay gemileri gördüğünü öne sürdü.

Ekin halkaları genellikle gece yapıldığı düşünülen ve sık sık uzaylılarla ilişkilendirilen bir olay. Ekin halkalarının ortaya çıktığı ilk tarihin, bilim kurgu ve uzaylı filmlerinin popüler olduğu zamanlara denk düşmesi ve ilerleyen zamanlarda daha karmaşık yapı alması bu oluşumların insanlar tarafından yapıldığı ihtimalini güçlendiriyor.

1991 yılında İngiltere'nin Southampton kentinde yaşayan iki kafadar, 15 senedir sahte ekin halkaları oluşturduğunu itiraf etmişti. İkili, 12 metrelik büyüklüğünde bir çemberi yalnızca 15 dakikada yaptıklarını söylemişti. 

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı Benzine ve motorine indirim geliyor! Batuhan Karadeniz'den şok sözler: "Fener Sami Yen'e nasıl gelecek?"