Şu ana kadar yaşanmış en gizemli 10 olay!

2. UFO

Dünya'daki ilk UFO vakası 1878 yılında ABD'nin Teksas eyaletinde kaydedildi. Tarlada çalışan bir çiftçi, büyük, siyah ve çember biçiminde hızla uçan bir nesne gördüğünü öne sürdü.

UFO ihbar vakaları 1950'li yıllarda tavan yaptı. Vakaların hemen hemen tümünde yuvarlak, uçan bir cisim olduğu söyleniyordu. Anlatılanlara göre uçan daireler, insan yapımı teknolojilerin tümünden çok daha üstündü.

UFO kelimesinin açılımı 'Unidentified Flying Object' yani 'Tanımlanamayan Uçan Nesne'dir. Bu durumda UFO, gören kişinin tanımlayamadığı cisme verdiği addır.

UFO ihbar vakalarının birçoğunun aslında uçak, helikopter, meteoroloji balonu, kuyruklu yıldız, göktaşı ve çıplak gözle görülebilen gezegenler olduğu tespit edildi. 

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Arda Turan'ın Süper Lig'den ilk iki transferi belli oldu Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! Meteoroloji il il uyardı: Hem sağanak hem toz!