Sterling K. Brown kimdir? Kaç yaşında? Sterling K. Brown filmleri...

2024 Oscar adayları açıklandı! En iyi yardımcı erkek oyuncu adaylarından biri de American Fiction ile Sterling K. Brown oldu. Bu çerçevede, Sterling K. Brown'un yaşamı büyük bir merakla araştırılmaya başlandı. Peki, Sterling K. Brown kimdir? Kaç yaşında? Sterling K. Brown filmleri...

Sterling K. Brown, 5 Nisan 1976 tarihinde Amerika Birleşik Devletleri'nde doğan bir Amerikalı aktördür. En çok, televizyon dizisi "This Is Us"da canlandırdığı Randall Pearson karakteriyle tanınır. Bu performansı, Brown'a birçok ödül kazandırdı, aralarında bir Primetime Emmy Ödülü ve bir Screen Actors Guild Ödülü de bulunmaktadır.

Sterling K. Brown ayrıca "American Crime Story: The People v. O.J. Simpson" dizisindeki Christopher Darden rolüyle de dikkat çekti ve bu performansıyla bir Primetime Emmy Ödülü kazandı. Ayrıca, "Black Panther" gibi büyük bütçeli filmlerde de rol aldı. Brown, hem televizyon hem de sinema dünyasında başarılı bir kariyere sahip olan bir oyuncudur.

Amerikalı oyuncu Sterling K. Brown, halen büyük beğeni toplayan NBC dizisi "This Is Us"ta Randall Pearson karakterini canlandırıyor. Bu rol, Brown'a ikinci Emmy ödülünü kazandırdı ve 2017'de Drama Serisinde En İyi Erkek Oyuncu dalında ilk Altın Küre ödülünü kazanmasını sağladı.

Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi ortaya çıktı! Reha Muhtar ile velayet yüzünden kapıştı, 1 yıl 8 ay hapse mahkum oldu SGK'yı yeni bir hizmet modeline taşıyoruz
Sonraki Haber