Steam, haftanın en çok satan oyunlarını açıkladı! İşte en çok satan oyunlar

Popüler oyun platformu Steam, her hafta düzenli olarak en çok satan ve inndirimli oyunlarını paylaşıyor. Bu haftada en çok satılan oyunlarını açıkladı. Peki, Steam'de haftanın en çok satan oyunları neler? Steam en çok oynanan oyunlar hangileri? İşte detaylar...

Dünyanın en popüler ve en çok oyun oynanılan platformu Steam, bu hafta en çok satan oyunlarını açıkladı. Steam sürekli düzenli olarak en çok satan, indirime giren ve zamlanan oyunları paylaşıyor. Bu haftada dikkatleri çeken ise bir haftadır indirimde olan yapımlar oldu.

Steam'in geçen hafta en çok satanları arasında her zamanki gibi ilk sırada Steam Deck yer alırken ikinci sıraya Steam Deck Docking Station yer aldı.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları ŞOK'a ucuz fiyatlı bahçe mobilyaları ve bitki bakım gereçleri geliyor! Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Galatasaray evinde yıkıldı, Fenerbahçe şansını son maça taşıdı! Bugün kimin maçı var? 19 Mayıs 2024 maç programı!