Sporting Lizbon'un yediği doping gibi yemek

Sporting Lizbon-Beşiktaş maçının ardından Portekiz şampiyonunun yıldız futbolcuları, enerji depolamak için kendileri için özel olarak hazırlanan sağlıklı akşam yemeğini yedi. Diyet yemek servisinde uzmanlaşan FitChef’in Kurucusu Okan Teğen, “Sporting Lisbon takımının diyetisyeni Antonio C. Mendes, maçtan bir hafta önce bize ulaştı. Diyet menülerimizi birlikte hazırladık" dedi.

António C. Mendes’in Sporting Lizbon futbolcuları için lezzetli, pratik ve yeterli besinleri içeren örnekler talep ettiğini belirten Okan Teğen, menünün detaylarını şu sözlerle aktardı:

"İsteklerine karşılık olarak mevcut menümüzden fırında somon ile tavuk göğsünü tavsiye ettik. Onları bebek patates, basmati pilavı ve brokoliyle tamamladık. Yemeğin ardından da kendi tarifimiz olan şekersiz magnolia tatlısı ve şekersiz limonata sunduk."

Akaryakıt fiyatları güncellendi! İşte güncel benzin, motorin fiyatları Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım düğün hazırlıklarına başladı! Altın düşüyor! İşte güncel altın fiyatları Meteoroloji'den ciddi uyarı: 11 kente sağanak yağış ve dolu geliyor AK Parti 2024 yerel seçimlerinde neden oy kaybetti? Cezaevinden tahliye edilen Nihal Candan'ın son hali şaşkınlık yarattı