Spor dünyasında 2021 yılında neler yaşandı? İşte şampiyonluklar ve unutulmayan anlar

Spor dünyası 2021 yılında koronavirüsü salgınının etkilerinden kurtulmaya çalışırken salgın nedeniyle ertelenen büyük organizasyonlarda şampiyonlar ve madalyalar sahibini buldu. Tokyo'da düzenlenen Olimpiyat oyunlarında Mete Gazoz ve Busenaz Sümeli altın madalya alırken, Anadolu Efes ise Euroleague şampiyonu oldu. İşte 2021 yılında spor dünyasında yaşananlar...

2021 yılının ilk gününde Galatasaray büyük bir şok yaşadı. Sarı kımızılıların Norveçli oyuncusu Omar Elabdellaoui evindeki yılbaşı kutlaması sırasında elindeki fişeğin patlaması sonucu yaralandı. Gözlerinden ciddi şekilde yaralanan Elabdellaoui'nin futbolu bırakması bile gündeme geldi. Bir yıldır sahalardan uzak olan Norveçli oyuncunun sağlık durumunun iyiye gitmesi sonrası geçtiğimiz aylarda takımla çalışmalara başladı.

Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor İşte banka banka faiz, aylık taksit, geri ödeme tutarı Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı! 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Benzine ve motorine indirim geliyor!