Söz 22. bölüm nefes kesti! 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı? / VİDEO

Söz dizisi son bölümü ile nefes kesti. 22. bölüm biter bitemez izleyiciler Söz 23. yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Bölümü kaçıran izleyici ise Söz 22 bölüm izleme linkini araştırıyor. Yeni bölüm fragmanı ile ilgili ilk görüntüleri haberimizden takip edebilirsiniz. Söz son bölümde yaşananlar karşısında şaşkınlığa uğrayan Tim hemen Ahmet Kartal’ı kaçıran teröristin peşine düşer. Hafız da bütün öfkesiyle onların arkasından gider ama yüz yüze geldikleri tehdit Tim’i zor durumda bırakacaktır. Peki söz 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Söz yeni bölümde neler olacak? Söz 22. bölüm izleme linki yayınlandı mı? Sorularının cevabı haberimizde...

Söz dizisi son bölümü ile nefes kesti. 22. bölüm biter bitemez izleyiciler Söz 23. yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Bölümü kaçıran izleyici ise Söz 22 bölüm izleme linkini araştırıyor. Yeni bölüm fragmanı ile ilgili ilk görüntüleri haberimizden takip edebilirsiniz. Söz son bölümde yaşananlar karşısında şaşkınlığa uğrayan Tim hemen Ahmet Kartal’ı kaçıran teröristin peşine düşer. Hafız da bütün öfkesiyle onların arkasından gider ama yüz yüze geldikleri tehdit Tim’i zor durumda bırakacaktır. Peki Söz 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Söz yeni bölümde neler olacak? Söz 22. bölüm izleme linki yayınlandı mı? Sorularının cevabı haberimizde...

SON BÖLÜM ÖZETİ

Yaşananlar karşısında şaşkınlığa uğrayan Tim hemen Ahmet Kartal'ı kaçıran teröristin peşine düşer. Hafız da bütün öfkesiyle onların arkasından gider ama yüz yüze geldikleri tehdit Tim'i zor durumda bırakacaktır.

Agah ve Çolak'ın sınırın ötesinde uygulamaya başladığı yeni strateji tehlikeli bir noktaya gelmiştir. Çolak, bir yandan bölgede kendisine biçilen rolü oynarken bir yandan da Türk ordusuna karşı sivillerin aklını çelmeye çalışmaktadır. Söz son bölümünün yayıncı kuruluş paylaştığı anda aşağıdaki linkten seyredebilirsiniz.

Söz dizisinde bu hafta yaşananlar karşısında şaşkınlığa uğrayan Tim hemen Ahmet Kartal’ı kaçıran teröristin peşine düşer. Hafız da bütün öfkesiyle onların arkasından gider ama yüz yüze geldikleri tehdit Tim’i zor durumda bırakacaktır.

Agah ve Çolak’ın sınırın ötesinde uygulamaya başladığı yeni strateji tehlikeli bir noktaya gelmiştir. Çolak, bir yandan bölgede kendisine biçilen rolü oynarken bir yandan da Türk ordusuna karşı sivillerin aklını çelmeye çalışmaktadır.

Resmi işlemler için Karabayır’a gelen Büyük Bey’in avukatı, asıl hedefine doğru adım adım yaklaşmaktadır. Yanı başındaki tetikçiden habersiz Yavuz’u bekleyen Bahar ise ölümle burun buruna olduğundan habersizdir.

Çolak’ın ‘sözde’ yardımlarını kabul etmeyen köylerden gelen istihbarat, Tim’i harekete geçirir. Türk Ordusuna ihaneti reddeden onlarca sivil Çolak tarafından ölüme terk edilmiştir. Yavuz ve Tim’in zamana karşı amansız bir mücadele vermesi gerekmektedir artık.

SÖZ 21. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Söz dizisinde geçtiğimiz hafta Çolak giderek kontrolsüz bir hale gelmiştir...
Tim’i kurtarmak üzere restorana giden Yavuz, telefonda duyduğu silah sesiyle dehşete kapılır. Çolak ise amacına ulaştığını düşünerek restorandan ayrılmanın hazırlıklarını yapmaktadır. Fakat kaçmak sandığı kadar kolay olmayacaktır.

Ahmet Kartal’ın kaçırılmasıyla büyük bir şok yaşayan Fatma, Bahar ve Güler’in desteğiyle ayakta durmaya çalışırken, kendine gelen Eylem, terörist kadını yakalamak üzere peşine düşer.

Çolak’ın giderek kontrolsüz bir hale gelmesi Agah için sorun olmaya başlamıştır. Nihai bir çözüm amacıyla Çolak’ı ziyaret eder ancak bu kez ipler Agah’ın elinde değildir.

Ahmet Kartal’ı bulmak için kadının izini süren Tim, uzun bir takibe girer. Hafız’ı çok zor bir sınav beklemektedir.

SÖZ 22. BÖLÜM İZLEME LİNKİ

Resmi işlemler için Karabayır'a gelen Büyük Bey'in avukatı, asıl hedefine doğru adım adım yaklaşmaktadır. Yanı başındaki tetikçiden habersiz Yavuz'u bekleyen Bahar ise ölümle burun buruna olduğundan habersizdir.

Çolak'ın ‘sözde' yardımlarını kabul etmeyen köylerden gelen istihbarat, Tim'i harekete geçirir. Türk Ordusuna ihaneti reddeden onlarca sivil Çolak tarafından ölüme terk edilmiştir. Yavuz ve Tim'in zamana karşı amansız bir mücadele vermesi gerekmektedir artık.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Heyecanla takip edilen Söz dizisinin yeni bölüm fragmanı araştırılıyor. Yayıncı kuruluş tarafından henüz paylaşılmayan Söz 23. yeni bölüm fragmanını aşağıdaki linkten yayınlandığı anda izleyebilirsiniz.

SÖZ 23. BÖLÜM FRAGMANI İZLEME LİNKİ!

Yapımını ‘TIMS&B’nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yaptığı dizinin bu akşam ekrana gelecek olan 21. bölümünde Kaya Akkaya, kiralık katil olan Olcay karakterine hayat verecek.

Soğukkanlı bir katil olan Olcay'ın alacağı görev tansiyonu oldukça yükseltecek. Heyecan ve aksiyonun biran olsun düşmeyeceği yeni bölümde, Agah ve ekibi Olcay'ı kullanarak korkutucu planlarını hayata geçirmek için düğmeye basacak.

SÖZ DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Tolga Sarıtaş (Üsteğmen Yavuz)
Atakan Arslan (Geveze) (Üsteğmen Zafer Yaman)
Aybüke Pusat (Doktor Bahar Kutlu)
Görkem Sevindik (Üstçavuş Mücahit Serdengeçti) (Keşanlı)
Mustafa Yıldıran (Başçavuş Ali Haydar)
Burak Sevinç (Avcı Fethi Kulaksız)
Eren Vurdem (Ateş Acar)
Nihat Altınkaya (Yarbay Erdem Kaçmaz)
Serhat Kılıç (Çolak)
Aytaç Şaşmaz (Uzman Çavuş Feyzullah Altıparmak) (Çaylak)
Nil Günal (Güler Korkmaz)
Melissa Özge Yıldırımer (Fatma Bozdağ)
Meriç Aral (Eylem Mercier)
İlayda Ildır (Nazlı Korkmaz)
Ece Oktay (Funda Kutlu)

Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? Beşiktaş gelecek sezon Avrupa'nın dışında kalabilir!
Sonraki Haber