Soylu'dan hainlere gözdağı: Son FETÖ’cüyü adalet önüne çıkarana kadar mücadelemiz bitmeyecektir

FETÖ terör örgütünün tamamen yok edene dek mücadele edeceklerini vurgulayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Son FETÖ’cüyü adalet önüne çıkarana kadar da mücadelemiz bitmeyecektir. Bugüne kadar 334 bin 378 gözaltı yaptık. 101 bin tutuklama, 104 bin de adli kontrol kararı verildi. Halen cezaevlerinde 18 bin 892 tutuklu bulunmaktadır. 23 bin 927 kişi de firaridir” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü çerçevesinde, Gölbaşı Özel Harekat Başkanlığı ile Havacılık Dairesi Başkanlığı’nda düzenlenen anma törenine katıldı. Törende konuşan Bakan Soylu, Cumhurbaşkanı Reecep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde darbecilere geçit verilmediğinin altını çizerek, “Bilge Kağan’dan tutun, Osman Gazi’ye, Çelebi Mehmet’ten tutun Abdulhamid Han’a, Çanakkale’de ve Kurtuluş Savaşı’nda bu millete liderlik eden, güzel cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal’e kadar, Allah’a çok şükür, bu aziz milletin bütün zor zamanlarında, kendi evlatlarından bir lider çıkmış ve sorumluluk almıştır. Tıpkı bunun gibi, 15 Temmuz gecesi de Cumhurbaşkanımız, tarihin kendisine verdiği görevi hakkıyla yerine getirmiştir. Geri basmamıştır, tereddüt göstermemiştir ve bu milletin cesaretine, ferasetine ve gücüne liderlik etmiştir. Allah ondan razı olsun, minnettarız ve müteşekkiriz” değerlendirmesinde bulundu.

Motorine indirim geldi, benzine indirim gelecek mi? Marmaray saatleri 2024! Marmaray hafta içi ve sonu kaça kadar açık? Türkiye'nin 5. nesil savaş uçağı KAAN'a milli dokunuş! O bölgelerde kuvvetli rüzgar, yağış ve toz taşınımına dikkat! Fenerbahçe'de İsmail Kartal-Edin Dzeko krizi! Yaşananlar ortaya çıktı Gaziantep'te korkunç kaza!