Manchester United'dan Southampton deplasmanında müthiş geri dönüş

Manchester United 2-0 geriye düştüğü Southampton deplasmanında müthiş bir geri dönüşe imza atarak St. Mary's Stadı'ndan 2-3 galip ayrıldı. United'ın Uruguaylı santrforu Edinson Cavani 2 gol, 1 asistle 3 puanı getiren isim oldu.

Premier League'in 10. haftasında Southampton'a konuk olan Manchester United, 2-0 geriye düştüğü maçı 90+2'de Edinson Cavani'nin attığı golle 2-3 kazanmayı başardı.

İngiltere'de sezon flaş takımı konumundaki Southampton 7 maçtır kaybetmiyordu. Ralf Hasenhüttl'ün öğrencileri 23'de Polonyalı stoper Jan Bednarek'in, 33'te de kaptan James Ward-Prowse'un golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.

59. dakikaya kadar 2 farklı üstünlüğünü koruyan "Azizler" bu dakikada Bruno Fernandes'in golüne engel olamadı ve skor 2-1'e geldi. Portekizli yıldıza asisti yapan Edinson Cavani 77'de bu kez kendisi attı: 2-2. Uruguaylı santrfor 90+2'de attığı golle de takımına zorlu maçta 3 puanı getiren isim oldu. 

Southampton'ın 7 maçlık yenilmezlik serisine son veren "Kırmızı Şeytanlar", Premier League'de 3 maçlık galibiyet serisi yakaladı ve puanını 16'ya yükseltti. Southampton ise 17 puanda kaldı. United bu periyatta Medipol Başakşehir'i de Devler Ligi'nde mağlup etmişti. 

İstanbul'daki Başakşehir yenilgisinin ardından koltuğu tehlikeye giren Ole Gunnar Solskjaer, üst üste 4 maç kazanarak rahat bir nefes aldı. 

SELVİ’DEN OSMAN KAVALA SAVUNMASI: KİMLER İÇİN ‘ZIRVALIYORLAR’ DEDİ? Yusuf Yazıcı'nın yeni adresi belli oldu Kurban kesim bedelleri açıklandı
Sonraki Haber