Sosyetik güzel Dila Tarkan'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu

Hamileliğinin 7'nci ayına girecek olan sosyetik güzel Dila Tarkan'ın bebeğinin cinsiyeti ortaya çıktı. Hamileliğinin 3'ncü ayında iş adamı sevgilisi Dağhan Doğruer ile Atina'da nikah masasına oturan Dila Tarkan'ın erkek bebek beklediği öğrenildi.

28 yaşındaki sosyetik güzel ve stil danışmanı Dila Tarkan, aynı yaştaki sevgilisi Dağhan Doğruer ile Atina'da dünyaevine girmişti. Evlendiğinde 3 aylık hamile olan ve şimdilerde hamileliğinin 7'nci ayına yaklaşan Dila Tarkan'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu. Dila Tarkan'ın bebeğinin cinsiyeti erkek olacak.

BEBEĞİ ERKEK OLACAK

Hamilelik sürecinden bahseden ve beslenme düzenini de anlatan sosyetik güzel Dila Tarkan, şunları söyledi: "Doğum kısmetse 25 Eylül gibi. Bebeğin cinsiyeti erkek. Şimdiye kadar 9 kilo aldım. Bir tık daha az olsa iyiydi. Canım ne zaman ne isterse yiyorum. Sadece sağlıksız gıdalardan uzak duruyorum"



 

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber