Sosyetik çift Asli Pamir ve Murat Pilevneli hakkında hırsızlık suçlaması

Asli Pamir ve Murat Pilevneli hakkında şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Ünlü çiftin, geçtiğimiz yıl Aralık ayında kendilerini mekana almayan vale ile kavga ettikleri, arbede sırasında valenin yere düşen cep telefonu ve cüzdanını aldıkları öne sürüldü. Valenin şikayetçi olduğu Asli Pamir ile Murat Pilevneli ifade vermeye gelmedi. İşte detaylar...

Geçtiğimiz yıl Aralık ayında rezervasyonu olmadığı için kendilerini mekana almayan valeyle kavga eden Asli Pamir ve Murat Pilevneli çiftine şok suçlama!

İddiaya göre; Pilevneli aracından inince valenin yumruklarına maruz kaldı. İkili arasındaki arbede sırasında valenin cep telefonu ve cüzdanı yere düştü. Pilevneli, valenin eşyalarını alarak aracına bindi ve uzaklaştı. Vale, soluğu savcılıkta alarak ünlü çifttin hırsızlık yaptığını öne sürerek şikâyetçi oldu.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!