Sosyal medyanın diline düştü! Asena'dan 'yok artık' dedirten paylaşım

Uzun yıllar talk show ve çeşitli televizyon programlarında yer alan ve dansıyla adından söz ettiren Asena, 2017 yılında işletmeci Hasan Dere ile hayatını birleştirdikten sonra ekranlara veda etmişti. Bir süredir ekranlardan uzak olan oryantal Asena, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Asena'nın paylaştığı fotoğrafta yüzünün görüntüsüyle aynadaki görüntüsü arasındaki fark görenleri şaşırttı.

2012 yılında Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışma programına katılan ve geniş bir hayran kitlesine ulaşan Asena, 2017 yılında işletmeci Hasan Dere ile hayatını birleştirmiş ve evlendikten sonra adeta inzivaya çekilmişti. 44 yaşındaki dansçı, sosyal medya hesabından yaptığı photoshoplu fotoğraflarla magazin gündemine bomba gibi düştü.

AYNADAKİ GÖRÜNTÜSÜ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Sosyal medyada paylaştığı photoshoplu fotoğraflarla adından söz ettiren ünlüler kervanına son olarak Asena da katıldı. Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarda yüzünü değiştirdiği görülen dansçı, sosyal medya kullanıcıları tarafından yorum yağmuruna tutuldu. Asena'nın yaptığı photoshop hatasını farketmemesi eleştirildi.


Gülerken çekilen fotoğrafına photoshop uygulayarak yüzünün görüntüsünü değiştiren Asena'nın aynada görünen yüzünü değiştirmeyi unuttuğu kareleri şaşkınlık yarattı.


İşte ünlü dansçının çok konuşulan o fotoğrafı...



 

Türkiye Schengen vizesini engelliyor iddiasına yanıt! Ydi Bela Hüsnü sokağın neşesi oldu... Mustafa Destici: 'Ankara'da yaşayan hiç kimse Hititlerin torunu değil'
Sonraki Haber