Sosyal medya bu mesajla çalkalanıyor!

Sosyal medyada "Keşke biri bana mesaj atsa" notuyla kendisine gelen bir mesajın ekran görüntüsünü paylaşan Sevil isimli bir kullanıcının paylaşımı kısa sürede Twitter gündemine oturdu. Kullanıcılar, mesajı atan Atakan isimli kişiye sayfalarca tepki gösterdi. İşte o mesaj ve gelen tepkiler...

Twitter'da @SFeverishss kullanıcı adını kullanan Sevil isimli bir kullanıcı, arkadaşı Gülçin'in sevgilisinin kendisine attığı mesajı paylaşınca sosyal medya yıkıldı. 

"Merhaba Sevil ben Gülçin'in erkek arkadaşı Atakan. Ortak dersiniz varmış galiba Gülçin'in yanına geleceğin zaman ya yanında erkek arkadaşlarını getirme. Ya da Gülçin'in yanına gelme. Bugün Onur'la beraber yürümek zorunda kalmışlar. Böyle gereksiz samimiyetleri sevmiyorum ben. Ona göre davranırsan memnun olurum. İyi günler" yazan mesaj kısa sürede binlerce kişinin tepkisini çekti.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Altın tekrar düşüşe geçti! İşte 2 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!