Sony'in geliştirdiği sanal gerçeklik gözlükleri ile oyunlar artık daha heyecanlı

Sony, yeni tasarladığı PlayStation VR2 sanal gerçekçi gözlükleri ile oyunda yeni bir dönem başlıyor. Oyun severlerin merakla beklediği sanal gerçekçi gözlüklerin 2023 yılında kullanıma sunulması bekleniyor.

Japonya kökenli çok uluslu şirket Sony, dünyanın en büyük tüketici elektroniği ve profesyonel elektronik üreticilerinden biridir. Sürekli yenilikleri ve geliştiği ürünlerle gündemde varlığını koruyan Sony, oyun alanında yaptığı gelişmelerle adından söz ettiriyor. Geçenlerde duyurduğu Playstation haberini yakında piyasaya sunacağı haberini vermişti. Şimdilerde ise ne zaman raflarda yerini alacağı konusunda sosyal medya hesabından merakla bekleyen kullanıcılarına açıklamada bulundu. 2023'te kullanıcı beğenisine sunulacağı söylenen ürün, şimdiden oldukça beğeni toplamış durumda.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... 2 Mayıs 2024 tarihli akademik kadro ilanları yayınlandı! 2 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu