Sonunda onu da çaldılar: Celal Şengör'ün benzeri Yunan televizyonunda: 'Celalis Sengorakis'

Yunanistan'da bir TV programcısının Prof. Dr. Celal Şengör'e olan benzerliği sosyal medyada gündem oldu. Fotoğrafı paylaşan kullanıcılar "Baklavadan sonra Celal Şengör'ü de çalmışlar: Celalis Sengorakis" yorumları yaptı.

Türkler ile Yunanlılar arasında en büyük tarışmalardan olan 'senin mi-benim mi' tartışması yıllardır baklavadan, helvaya kadar birçok konuda sürüyor. Şimdi de Yunanistan'da Celal Şengör'e benzerliğiyle dikkat çeken televizyon programcısı Ilias Alexiou, Türk sosyal medya kullanıcılarının diline düştü.

"CELAL HOCA'YI DA ÇALDILAR"

Ilias Alexiou’nun Celal Şengör’e olan benzerliği görenleri hayrete düşürdü. Sosyal medyada gündem olan benzerlik, "Yunanistan sonunda Celal Şengör Hoca'yı da çaldı" yorumlarını beraberinde getirdi. Celal Şengör'ün benzerine ise 'Celalis Sengorakis' lakabı takıldı.

Sosyal medyada paylaşılan fotoğrafların altına gelen "Baklavaya, kokorece eyvallah dedik, Celal Şengörü niye çaldınız?" benzeri yorumlar yazıldı.

Hatta bazı kullanıcılar "Yakında Fatih Altaylı'nın benzerini de çıkarırlar. Celal'siz Fatih olmas çünkü." mesajları paylaştı.

Halkbank'tan ABD'de açılan ikinci hukuk davasına ilişkin açıklama Borsa günü rekorlarla tamamladı! İşte en çok kazandıran hisseler... Beşiktaş'ta yıldız oyuncu kritik karşılaşmada yok
Sonraki Haber