Sonunda bunu da gördük! Taksiciden akılalmaz sözler: Gel sen sür arabayı!

Müşteri beğenmeyen taksi sürücüleri İstanbul'un büyük sorunu olmaya devam ederken Beşiktaş'ta yaşanan son olay 'Yok artık' dedirtti. Maçka'da Kuruçeşme'ye trafik nedeniyle girmek istemeyen bir taksi sürücüsü yolcuları arabadan indirmek istedi. Mesafenin uzun süreceğini belirten taksici bir de utanmadan yolcuya 'Senin şoförlüğün var mı? Gel sen sür arabayı' teklifinde bulundu.

This browser does not support the video element.

İstanbul'da son yıllarda yaşanan taksi sorunu her geçen gün ilginç boyutlara çıkıyor. 

Beşiktaş'ta yaşanan son olay ise o anları izleyenleri hayrete düşürdü. 

Yolcunun cep telefonuyla görüntülediği olayda Maçka'dan Kuruçeşmeye'ye gitmek isteyen iki kişi, bir taksiyi durdurdu.

YOLCULARI ARAÇTAN İNDİRMEK İSTEDİ

Kuruçeşmeye gideceklerini söylemeleri üzerine taksi sürücüsü yolculara yolculuk süresinin 26 dakika olduğunusöyleyerek yolcuları araçtan indirmek istedi.

 

"SENİN ŞOFÖRLÜĞÜN VAR MI? GEL SEN SÜR ARABAYI"

26 dakika sürede havalimanına gittiğini söyleyen taksi sürücüsü yolcuya, “Senin şoförlüğün var mı? Gel sen sür arabayı" dedi. Taksici, gitmemekte ısrar edince yolcular şikayetçi olacaklarını söyleyerek taksiden indi.

Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Tepki çekti : Kızım olaydı kiminle yatıp kalktığıyla ilgilenmezdim Hatalı park canından ediyordu! Sopayla bıçakla böyle saldırdılar İstanbul'da dolunay Çamlıca Kulesi ile görüntülendi