Son gün 31 Ocak! Dacia’nın tüm modellerinde yüzde 0,99 faiz fırsatını devam ediyor!

Avrupa’nın en ekonomik otomobil markalarından biri olan Dacia, Türkiye’de de araç satın almak isteyenlere cazip teklifler sunuyor. Ocak ayı sonuna kadar yüzde 0,99 faiz fırsatı devam ediyor. İşte detaylar…

Avrupa’da ve Türkiye’de uygun fiyatlı SUV modellerini müşterilerine sunan Dacia, özellikle Türkiye’de son dönemde artan otomobil fiyatlarına karşın uygun kredi fırsatları ve indirimler sağlıyor. Ocak 2023 itibariyle fiyat listesini de güncelleyen Dacia, düşük faiz oranları ile sıfır km araç sahibi olmak isteyenleri sevindirmeye devam ediyor.

Ocak ayına özel tüm Dacia modellerinde düşük faiz oralarıyla kredi olanakları sağlanacak. Bu kapsamda yüzde 0,99 faiz oranları ile Dacia Finans’tan kredi kullanılması durumunda rahat ödeme planları ile araç sahibi olmak isteyenlere finansman desteği sağlanacak.

TÜM DACİA MODELLERİNDE DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ!

Dacia Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerli olacak kampanya kapsamında Ocak ayına özel fırsatlar sunuluyor. 100.000 TL kredi 12 ay vade ve yüzde 0,99 faiz oranları ile sunulacak. Tüm Dacia modellerinde perakende satın alımında bireysel müşteriler için geçerlidir.

100.000 TL kredi 12 ay vade ve yüzde 0,99 faiz oranları ile aylık 9.019 TL taksit ile uygun ödeme planlarına da sahiptir. 31 Ocak 2023 tarihine kadar ilgili Dacia bayilerinden işlem yapılacak uygun kredi seçenekleri ile dilediğiniz tüm Dacia modellerine sahip olabilirsiniz. Düşük faizli finansman seçenekleri ile tüm Dacia modelleri uygun ödeme koşulları ile satın alınabilecek.

DACİA 2023 GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

2023 yılı itibariyle sıfır km araç fiyatları güncellendi. Ocak ayının bitmesine az bir süre kala uygun fiyatlardan ve kredi kampanyalarından yararlanmak isteyenler ise Dacia modellerine yönelmeye devam ediyor. 2023 Ocak ayı itibariyle Dacia güncel fiyat listesi ise kısaca şöyle:

  • Yeni Sandero Essential Tce 90 bg CVT – 513.000 TL
  • Yeni Sandero Stepway Essential Stepway Tce 90 bg – 474.900 TL
  • Yeni Duster Essential TCe 90 bg – 550.000 TL
  • Yeni Jogger Essential Turbo 110 bg 7 koltuklu – 609.900 TL
Survivor All Star'da gecenin kazananı kim olacak? Yeni takımlar nasıl? Hemşire Selen Bilgin'in şüpheli ölümü: Doktor sevgili iddiası! Ali Koç'tan başkanlık başvurusu: İmzaları teslim etti!
Sonraki Haber