"Erdoğan bizi uyuttu"

Yunanistanlı eski istihbaratçı Savas Kalenderisis'ten Türkiye ile ilgili ülkesinde şok etkisi yaratan bir itirafta bulundu. Yunan istihbaratçı, ""Türkiye Doğu Akdeniz'de ve Ege'de güçlenirken, biz izledik" dedi. Kalenderisis'in "Erdoğan bizi uyuttu" ifadesini kullanması dikkat çekti.

Yunanistan gizli servisinde uzun yıllar çalışan Savas Kalenderisis, katıldığı bir televizyon programında Türkiye ile ilgili ülkesinde şok etkisi yaratan açıklamalarda bulundu.

Kalenderisis, "Yunanistan, Türkiye'nin silahlanma konusundaki gelişmelerini iyi izleyemedi. Şu anda hoş olmayan bir durumdayız" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin Ege ve Akdeniz'de güçlenirken, Yunanistan'ın izlediğini söyleyen Kalenderisis'in, "Son dönemlerde Türkiye'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan bizi uyuttu. Türk ekonomisi güçlendi. Bunları yaparken biz de uykuya daldık. Silahlanma programlarını ihmal ettik ve şimdi hoş olmayan bir durumdayız. Sonumuz meçhul" sözleri ile vücut bulan itirafı Yunan halkında soğuk duş etkisi yarattı. 

21 Mayıs 2024 at yarışı koşu saatleri belli oldu! İşte koşu programı 20 Mayıs 2024 Pazartesi TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı! 2 ev ve 1 iş yeri saatler içinde küle döndü!
Sonraki Haber