Son dakika... Ünlü şarkıcı ölümden döndü! O anları anlattı

Son dakika... Antalya'nın Alanya ilçesinde, kırmızı ışık ihlali yapan sürücünün otomobiliyle çarptığı şarkıcı Lara Keskin ve yeğeni Yiğit Hamit Atmaca taburcu edildi. Şarkıcı Lara Keskin, kazanın yeğeniyle yürürken meydana geldiğini belirtirken, "Gözlerimi bir açtım kendimi arabanın altında buldum. Gerçekten zor bir şey atlattım ve mucize eseri şu an hayattayım" dedi.

Kaza, 11 Haziran Perşembe akşam saatlerinde, Alanya'nın Güllerpınarı Mahallesi Ahmet Tokuş Bulvarı'nda meydana geldi. İddiaya göre, Sefa Ü. (20) sürücüsü olduğu 06 BFB 859 plakalı otomobille önce kırmızı ışık ihlali yaptı ardından karşı yönden gelen hafif ticari araca çarpmamak için manevra yaptı.

"Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları Galatasaray'ın Sivas maçı 11'i belli oldu! Kerem Aktürkoğlu sürprizi