Son dakika... Tek kelimeyle 'iğrenç'... Biri 17 yaşında 5 kadın! Önce senet imzalatıp sonra...

Son dakika... Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan üç ayrı adrese Asayiş Büro Amirliği görevlilerince fuhuş operasyonu düzenlendi. Zorla fuhuş yaptırılan biri 17 yaşında 5 kadın polis tarafından kurtarılırken, 2 kişi tutuklandı. Kurtarılan yabancı uyruklu 3 kadın sınır dışı edilirken ailesine senet imzalattırılan 17 yaşındaki kız ise Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne teslim edildi.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Kavaklı ve Salkım Evleri Mahallesinde bulunan iki ayrı adrese R.T. isimli şahsın yabancı uyruklu kadınları getirerek fuhuş yaptırıldığı bilgisi elde edilmesi üzerine Asayiş Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalar sonucunda, eş zamanlı olarak üç ayrı adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda R.T. , Y.G. ile yabancı uyruklu M.U, C.N. yakalandı.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! Bugün kimin maçı var? 18 Mayıs 2024 maç programı!