George Floyd'un ölümüne yol açan polisin yanına yaklaştı, adını sordu ve...

ABD'de Floyd davasındaki ikinci polis J. Alexander Kueng'in, kefaletle serbest bırakılması dünyayı ayağa kaldırmıştı. 26 yaşındaki eski polis memuru, Floyd'un ölümünün bir ay bile geçmemişken, bir süpermarkette alışveriş yaparken görüntülenmesi tepkilere yol açtı.

George Floyd'un ölümüne yol açan eski polislerden J. Alexander Kueng kefaletle cuma günü serbest bırakılmıştı. Kueng'in 750 bin dolarlık kefaletinin ödenmesi ve şartlı tahliye edilmesi, tüm dünyada tepkilere yol açmıştı.

Kueng, dünyayı ayağa kaldıran Floyd davasında serbest bırakılan ikinci polis olmuştu. Son dakika haberine göre, 26 yaşındaki eski polis memuru, Floyd'un ölümünün bir ay bile geçmemişken, bir süpermarkete alışveriş yaparken görüntülendi.

GÖRÜNTÜLERİ SADECE BİRKAÇ SAAT İÇERİSİNDE YÜZ BİNLER İZLEDİ

Marketteki bir kadın ise Kueng'i tanıyarak yanına geldi ve onunla konuşmaya başladı. Şoke eden anları kameraya çeken kadının internete yüklediği görüntüler, sadece birkaç saat içerisinde 700 binden fazla kez izlendi.

Sertab Erener'den sosyal medyada kendisini eleştirenlere gönderme! İstanbul'da 1 Mayıs için toplu taşımaya kısıtlama getirildi! Motorine indirim geldi, benzine indirim gelecek mi?
Sonraki Haber