Libya ordusunun cephe hattındaki hazırlıkları böyle görüntülendi!

Son dakika... Libya ordusu, Hafter milislerine karşı son dönemde üst üste başarılar elde etti. Sirte kentini kurtarmak için Zafer Yolları Harekatı'na başlayan Libya ordusunun, Ebu Gıreyn ve Vişke bölgesindeki hazırlıkları görüntülendi. Öte yandan Libyalı askerler, Hafter milislerinin tuzakladığı mayınların temizlenmesi için çalışan Türk ordusuna teşekkür etti.

Ülkenin doğusundaki gayrimeşru silahlı güçlerin lideri Halife Hafter'e bağlı milisleri önce başkent Trablus il sınırlarının tamamından çıkaran ordu birlikleri, ardından stratejik Terhune vilayetinde ve ülkenin batısındaki Beni Velid ve Kasr bin Gaşir gibi önemli yerleşim merkezleri ile geçiş güzergahlarında hakimiyet sağladı.

Helikopter tamamen yanmış halde bulundu! "İsmail Kartal taktik yerine tahrik çalıştırmış! Mert Hakan Yandaş..." İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan tekmeli yumruklu saldırı İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Kiralarda yüzde 25 sınırı sona eriyor İşte Galatasaray ve Fenerbahçe için şampiyonluk ihtimalleri