Sokak ortasında kafasında sopa kırdılar! O anlar kamerada

Mersin'de bir kişi sokak ortasında iki kişi tarafından darp edildi. Kafasında sopa kırılan ve tekme tokat dövülen yaralı hastaneye kaldırıldı. Saldırganlar yakınları tarafından olay yerinden uzaklaştırıldı. O anlar cep telefonu kamerasıyla keydedildi.

This browser does not support the video element.

Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı Türbe Mahallesi Hutbe Taşı Caddesi'nde, henüz bilinmeyen bir nedenle bir kişi, 2 şahıs tarafından darp edildi.

Kafasında süpürge sapı kırılan ardından tekme ve yumrukla darp edilen şahıs yaralanırken, saldırganlar yakınlarının müdahalesiyle bölgeden uzaklaştırıldı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı şahsı ambulansla ilçe devlet hastanesine kaldırdı. Polis kaçan saldırganları arama çalışması başlattı.


İHA

Köpek gibi önce kendini sevdirdi sonra arabaya binip gitmek istedi! Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! Komşusunu arabaya bağlayıp metrelerce sürükledi! müdürü öldüren yabancı uyruklu öğrencinin yeni görüntüleri! Polis ehliyet alkollü sürücü ayakkabı istedi! Sinan Engin canlı yayında sandalyeden düştü sosyal medya yıkıldı