Sokağa çıkma kısıtlaması başladı

56 saat sürecek hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması başladı. İçişleri Bakanlığı kısıtlamadan kısa süre önce bir açıklama yaptı. Bakanlık, açıklamasında uygulamanın başlayacağı ve biteceği saatleri yeniden hatırlatırken, uygulamalardaki muafiyetlere ilişkin de bilgi verdi. Kısıtlamalar sırasında açık olacak işletmeler ile temel ihtiyaçların giderilmesine yönelik hizmetlerde çalıştığı için muaf tutulacak kişiler hakkında da bilgi verildi.

İçişleri Bakanlığı tarafından hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması hakkında yapılan son dakika açıklamasında "Hafta sonlarına yönelik uyguladığımız sokağa çıkma kısıtlaması uygulaması bugün saat 21:00 de başlayıp Pazartesi sabah 05.00’de sonlanacaktır." ifadesi kullanıldı.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu