SMA hastası Asrın Efe için yardım kampanyası

SMA hastası olan Asrın Efe için ailesi yardım kampanyası düzenliyor. Küçük çocuğun ilaçları için 2.5 milyon dolar gerekirken, sosyal medyada yardım kampanyası devam ediyor.

SMA hastası çocukların aileleri tedavi ve ilaç masrafları için sosyal medya hesaplarında çeşitli kampanyalar yapıyorlar. Yurt dışından gelen ve oldukça pahalı olan ilaçları karşılayabilmek için aileler adeta zamanla yarışıyorlar.

SMA hastası çocuklardan biri de Asrın Efe... SMA TİP 1 hastası olan Asrın Efe'nin tedavisi için toplam 2.5 milyon dolar gerekiyor. Şu ana kadar toplam 1.1 milyon dolar toplanırken, küçük çocuğun ailesi yardım etmek isteyenlere çağrı yapmaya devam ediyor.

Asrın Efe'ye yardım etmek isteyenler 50 lira karşılığında bir balon alabilirler. Öte yandan küçük çocuğun ailesi yardım kampanyası için açtıkları banka hesabı bilgilerini paylaşıyor.

Altınay Savunma Teknolojileri 8 Mayıs'ta talep toplayacak Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu
Sonraki Haber