Siyonist Chabad’a dikkat! “Bu şeytani örgüte satılacak bir karış toprağımız yok!”

KKTC’de yasa dışı faaliyetlerde bulunduğu tespit edilen Siyonist CHABAD örgütüne dikkat çekildi. İktidar partisi UBP İskele Milletvekili Yasemin Öztürk ,CHABAD binası önünde açıklama yaptı. Öztürk açıklamasında, ”Ülkemizdeki örgütlü taşınmaz ve toprak alınmasının, bu evden yapıldığını tüm kamuoyuna ihbar ediyorum. KKTC’de kimsenin haberi yok. Ülkemizde CHABAD’ı istemiyoruz. Bu ev tamamen mühürlensin ve temsilcisi olan Azimov sınır dışı edilsin.” dedi.

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

KKTC’de başta İskele olmak üzere, Yahudilerin arazi ve konut almaları sorunu büyüyor. Bununla beraber Yavru Vatan da yasa dışı faaliyetlerde bulunduğu tespit edilen Siyonist CHABAD örgütüne de dikkat çekiliyor.

SİYONİST CHABAD ÖRGÜTÜ VE FAALİYELERİ ORTAYA ÇIKTI

CHABAD örgütünün bir yandan gizlice Siyonist faaliyetler yaptığı, diğer yandan da Yahudilerin binlerce dönüm arazi ve konut alımına katıldığı ifade ediliyor. CHABAD’a, Gazze’yi yerle bir eden ve binlerce sivili öldüren İsrail Başbakanı Netanyahu’nun üye olduğu belirtiliyor.

İKTİDAR PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK CAHABAD ÖNÜNDE AÇIKLAMA YAPTI

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde iktidar partisi Ulusal Birlik Partisi (UBP) İskele Milletvekili Yasemin Öztürk, CHABAD hakkında açıklama yaptı. Milletvekili Öztürk, Girne’de Siyonist örgütün merkez binası önünde yaptığı açıklamada, "Bugün beni milletvekili yaparak, devletini, geleceğini, hakkını ve hukukunu korumak için meclise gönderen vatandaşlarım için buradayım. Bu gördüğünüz evde ülkemizde 2008 yılından itibaren sessiz sedasız faaliyet gösteren ve balkonunda da Gazze’de soykırım yapan çocukları öldüren ve hastaneleri bombalayan Netanyahu’nun bağlı olduğu CHABAD örgütünün tabelası asılıydı. O tabelanın kaldırılması için iki ay çaba gösterdim. Ülkemizde yasal hiçbir izni olmayan bir örgüt, bu evin balkonuna, 'Kuzey Kıbrıs Tüm Yahudilerin Merkezi' tabelası asmıştı. Eğer bugün bu tabela kaldırıldıysa, demek ki yasal olmadığı için kaldırıldı.” dedi.

“CHABAD YAHUDİLİĞİ KIBRIS’A GETİRMEK İÇİN KARAR ALMIŞ!”

Milletvekili Öztürk açıklamasının devamında, "Merkez olarak burayı gösteren CHABAD, ülkemizde faaliyete geçmeden önce 27 Haziran 2007 tarihinde adada yaptıkları toplantıda, 'Yahudiliği Kıbrıs'a Getirmek' üzere karar almışlar. Ve hemen 1 yıl (2008) sonra da sözde hahamları Chaim Hillel Azimov’u, 'Kuzey Kıbrıs'ın Yahudiliğe adanmış ilk merkezini açmak üzere Mart 2008'de Girne'ye taşındı.' diyerek duyurusunu yaptılar. Böyle bir kararın yasal izni olur mu?” şeklinde konuştu.

“KKTC’DE KİMSENİN HABERİ YOK!”

Öztürk, Siyonist CHABAD örgütünün yasa dışı faaliyetlerine dikkat çekerek, "Yani niyetleri çok açık. Onun için bunlara dini hoşgörü, din özgürlüğü veya aldıkları taşınmazlara ülkemize döviz getiriyor ve ekonomi canlanıyor diye bakılacak bir durumumuz yok. Bunun adı ilk önce kolonileşmek, sonra da resmen işgal demektir. Onun için Ülkemizde CHABAD’ı istemiyoruz.Bu ev tamamen mühürlensin. İçişleri Bakanlığı’na, CHABAD temsilcisi olan Azimov’un deport edilmesi ile ilgili müracaatım var. Yerine getirilsin.” diyerek uyarıda bulundu.

“BU ŞEYTANİ ÖRGÜTE SATACAK BİR KARIŞ TOPRAĞIMIZ YOK

UBP Milletvekili Öztürk konuşmasının sonunda, "Ülkemizdeki örgütlü taşınmaz ve toprak alınmasının, bu evden yapıldığını tüm kamuoyuna ihbar ediyorum. KKTC’nin geleceğinde en büyük sorun ve asıl tehlike dünyadaki gizli faaliyetleri ile tanınan CHABAD örgütü olduğuna, burada ve huzurunuzda kamuoyuna bilgilendirmek için dikkat çekiyorum.KKTC, Gazze’de çocukları öldüren soykırım yapan bir örgüte ev sahipliği yapamaz. Bu şeytani örgüte satacak bir karış toprağımız yok!” ifadelerini kullandı.

TUİK açıkladı! Nisan ayının en çok kazandıran yatırım aracı belli oldu Fatih Karahan yılın ikinci enflasyon raporunu yarın açıklayacak Faizsiz evlilik kredisinin ödeme tarihi belli oldu
Sonraki Haber