Sivrihisar Belediyesi sanat atölyelerinde kadınlara yönelik kurslar açıldı

Sivrihisar Belediyesi'nde kadınlara yönelik sanat atölyelerinde kurslar açıldı. Birden fazla açılan kurslar aracılığı ile vatandaşlar sanatını icra edebilecek.

Eskişehir'de bulunan Sivrihisar Belediyesi bünyesinde, Halk Eğitim kursları ile yaptıkları kadınlara yönelik çalışmalar yoğun ilgi gördü. Kadınların akademik yönden daha güçlü olduğu ve iş sahibi oldukları bu kurlar sayesinde kadınlar,  hem öğreniyor hem de öğrendiklerini icra ederek aile bütçesine katkıda bulunuyor.

Sivrihisar Belediyesi sanat atölyelerinde; Cebe, Filografi, Doll Art Bebek, Ebru, Kağıt Rölyef, Seramik, Cam Sanatı ve Kuyum gibi dallarda kurslar açıldı.

Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Wilfried Zaha'nın yeni takımı belli oldu! İşte Galatasaray'ın kazancı Galatasaray - Fenerbahçe derbisi dünyanın en iyileri arasına girdi Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman