Sivasspor, Monaco'nun Faslı orta saha oyuncusu Youssef Aït Bennasser'i bitirdi

Gelecek sezon UEFA Konfrens Ligi'nde mücadele edecek olan Sivasspor, Fransa Ligi'nin tanınmış orta saha oyuncularından Youssef Aït Bennasser transferinde sona geldi. Monaco kulübünden ayrılan 25 yaşındaki Faslı futbolcu, tatili bittikten sonra Sivas'a gelip imzayı atacak.

Sivasspor, Monaco'dan ayrılan ve boşa çıkan Faslı orta saha oyuncusu Youssef Aït Bennasser transferinde sona yaklaştı. Fanatik'te yer alan habere göre; Sivasspor deneyimli orta sahaya teklifini yaptı. Oyuncu tarafı Yiğidolar’ın önerisine sıcak baktı. Anlaşma kesin gibi. Transferin gerçekleşmesi için ise Yiğidolar oyuncunun tatilinin sona ermesini bekliyor. 

Gelecek sezon UEFA Konfrens Ligi'nde mücadele edecek olan Yiğidolar'da hedef Avrupa'da başarılı olmak. Teknik direktör Rıza Çalımbay verdiği röportajlarda bu konuyu dile getiriyor.  Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'nde sadece Azerbaycan ekibi Karabağ'ı iki maçta da yenip 6 puan toplayan Kırmızı-Beyazlılar, şanssız sakatlıklar ve koronavirüs vakaları nedeniyle gruptan çıkamamıştı. Sivasspor'un deplasmanda 3 gol attığı Villarreal finalde Manchester United'ı yenip şampiyon olmuştu.

RIZA ÇALIMBAY ÇOK İSTİYOR

Yeni sezon hazırlıklarını bu hedef doğrultusunda yapan Sivasspor, şimdiye kadar sağ açık Sefa Yılmaz ve sağ bek Koray Altınay transferlerini bitirdi. Gençlerbirliği ve Fatih Karagümrük takımlarından bedavaya alınan iki tecrübeli isim takımın kampına katıldı. Yiğidolar bir yandan golcüsünü arıyor, bir yandan da takıma seviye atlatacak isimlerle ilgileniyor. Fanatik'in haberine göre Çalımbay’ın da takıma kazandırmayı çok istediği Bennaser'in durumu bu hafta içerisinde netlik kazanacak. 25 yaşındaki futbolcunun ismi geçen yaz Galatasaray ve Beşiktaş'la da anılmıştı.

AROUNA KONE FUTBOLU BIRAKIYOR

Golcü transferinde bir ara Watford'un sembol ismi Troy Deeney için nabız yoklayan Sivasspor ardından da Portekiz'in tecrübeli santrforlarından Eder için devreye girmişti. İki isimden de olumlu bir sonuç çıkmadı.

Kırmızı-Beyazlılar takımın yıldız forveti Max Gradel'in sözleşmesini iki yıl uzatırken, tecrübeli stoper Caner Osmanpaşa ile Mustapha Yatabare'yi takımda tutmayı başarmıştı. Transferde her yıl olduğu gibi bu yaz da bonservisi elinde olan isimler arasından tercih yapan Sivas ekibi kaleci Samassa, stoper Robin Yalçın ve orta sahadan Claudemir ile Rybalka'yla yollarını ayırdı.

2017 yazında Everton'dan transfer edilen 37 yaşındaki golcü Arouna Kone ise 4 yıl Sivasspor forması giydikten sonra kontratı bitti ve ülkesine döndü. Kone'nin futbolu bırakacağı öğrenildi.

Erdoğan ile Özgür Özel görüşmesinin saati ve yeri belli oldu Diyarbakır'da kan donduran olay! Lise öğrencisi, müdürü bıçakladı! Merkez’den faiz oranlarıyla ilgili kritik açıklama geldi
Sonraki Haber