Sivasspor havalimanında mahsur kaldı

UEFA Avrupa Ligi'nde Maccabi Tel-Aviv ile karşılaşan Sivasspor'a şu an İsrailliler tarafından tam anlamı ile zulüm yapılıyor. Kırmızı beyazlılar Türkiye'ye dönüş için geldikleri havalimanında mahsur kaldılar. Sebebi ise İsrailli yetkililerin kafilemizin geçişini engellemek için sistemi ve geçişleri kapatmaları.

This browser does not support the video element.

Sivasspor Kulübü İsrail'deki skandal olayla ilgili sosyal medya hesabından bir video ile birlikte "Maccabi Tel-Aviv maçının ardından Sivas'a dönmeye hazırlanan kafilemiz havalimanında mahsur kaldı. İsrail yetkileri sistemi ve geçişleri kapatarak kafilimize her türlü zorluğu çıkartıyor" mesajını paylaştı.

Sivasspor Kulübü'nün yaptığı açıklamada paylaşılan videoda Sivasspor kafilesinin Tel-Aviv'deki havalimanında bekleyişi ile kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ve kulüp yetkililerinin İsrailli görevlileri alkışla protesto ettiği anlar yer alıyor.

Süper Lig'de 36. haftanın VAR kayıtları açıklandı! Secdeye kapanan Cristiano Ronaldo, Müslüman mı oldu? Arda Güler meşhur gol sevincinin anlamını açıkladı! Milli sporcumuz Necmettin Erbakan Akyüz'e madalya tehdidi... Göztepeli taraftarlar ile iş yeri çalışanları arasında kavga! Hayatını kaybeden Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj