Sivasspor deplasmanda Göztepe'ye 5 çekti!

Deplasmanda Göztepe'yi 5-3 mağlup eden Sivasspor'un yenilmezlik serisi 8 maça çıktı. Rıza Çalımbay'ın öğrencileri bu süreçte 4 galibiyet, 4 beraberlik elde etti. Puanını 40 yapan Yiğidolar sıfır averajla gittiği İzmir deplasmanında artı averajla ayrıldı.

Süper Lig'in 31. haftasında Göztepe'ye konuk olan Sivasspor, ilk yarısını 0-4 önde bitirdiği maçtan 2-5 galip ayrıldı. Kırmızı-Beyazlılar zorlu deplasmanda farklı bir galibiyet elde ederek yenilmezlik serisini 8 maça çıkardı.

Geçen hafta evinde Fatih Karagümrük'ü tek golle geçen Sivasspor, Bornova'daki maçın ilk yarısını Mustapha Yatabare, Fayçal Fajr ve Tyler Boyd'un (2) golleriyle 4-0 önde tamamladı. Amerikalı forvet Boyd'un bir golü de VAR'dan döndü.

55'te Yatabare'yle farkı 5'e çıkaran Yiğidolar, 60'ta Ndiaye ve 66'da Titi'nin gollerine engel olamadı. Tabelayı belirleyen gol 90+3'te Diabate'den geldi: 3-5.

Bu müthiş galibiyetle puanını 40'a yükselten Rıza Çalımbay'ın takımı 39 puanda kalan Göztepe'yi altına aldı. Ünal Karaman yönetimindeki Göz Göz, 5 maçlık yenilmezlik serisinin ardından geçen hafta Ankaragücü'ne 3-0 mağlup olmuştu.

Milli araya müthiş bir moralle giren Sivasspor 32. haftada Trabzonspor'u ağırlayacak. Göztepe ise Kayseri'ye gidiyor.

MSB'den acı haber: 1 askerimiz şehit oldu Ankara'da sağanak etkili oldu, yollar göle döndü FED faiz kararını açıkladı
Sonraki Haber