Şırnak'ta mağarada kıstırılan teröristlerle sıcak çatışma! 3 askerimiz şehit oldu...

Şırnak'ta başlatılan operasyon kapsamında gerçekleştirilen arazi araması sırasında mağaraya sıkıştırılan bir grup terörist ile sıcak temas sağlandı. Operasyonda 3 Jandarma personelimiz şehit oldu, bir güvenlik korucusu ise ağır yaralandı. Operasyonda üç terörist etkisiz hale getirildi.

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Şırnak-Merkez Bestler Dereler bölgesinde J-SİHA, Atak Taarruz Helikopterleri ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı desteğinde, dün icra edilen nokta operasyonunda, bir PKK/KCK bölücü terör örgütü mensubu silahıyla birlikte etkisiz hale getirildi.

3 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Devam eden operasyon kapsamında bugün icra edilen arazi araması esnasında mağarada sıkıştırılan bir grup terörist ile sıcak temas sağlandı. Çıkan silahlı çatışma sonucunda; iki terörist daha silahıyla birlikte etkisiz hale getirildi. Operasyonda toplam üç terörist etkisiz hale getirildi.

3 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU

Operasyonda, 3 jandarma personeli şehit olurken, bir güvenlik korucusu ağır yaralandı.

Deprem bölgesinde hava nasıl olacak? Yağış bekleniyor mu? Aliyev'den Reisi açıklaması: Destek için hazırız Galatasaray - Fenerbahçe | İlk yarı oynanıyor
Sonraki Haber