Şirinler köyü gerçek oldu! Yıllarca saklanmışlar

200 yılı aşkın süredir aramızda olan bir aile görüp görebileceğiniz en sıra dışı üyelere sahip. Genetik bir rahatsızlık sonucu ten renkleri mavi olan Fugate Ailesi yıllardır toplumdan dışlandığı için inzivaya çekilmiş. Böylece şehir efsanesi olduğuna inanılan bu insanların hikayesi sizi hayrete düşürecek.

Fransız asıllı Martin Fugate isimli kimsesiz bir adam, 1820'de Kentucky'nin doğusundaki sakin bir kasaba olan Troublesome Creek'e yerleşmeye karar verdi. 

Eşi Elizabeth Smith ile birlikte yepyeni bir hayata adım atmak isteyen Martin Fugate'nin dertli olduğu bir durum vardı; cildi adeta Şirinler Köyü'nün bir mensubuymuş gibi masmavi renkteydi. Genetik bir rahatsızlığı olan Martin ve eşi Elizabeth'in tam yedi çocuğu oldu ve bu çocuklardan dört tanesi tıpkı Martin'inki gibi mavi bir ten rengi ile doğdu. Peki, Martin'in bu ilginç rahatsızlığının altında ne gibi sebepler yatıyordu?

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız...