Şirin Payzın'dan çalıştığı kanala sitem: Arkamda durmadılar

Gazeteci Şirin Payzın, Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra sığınmacılarla ilgili yaptığı açıklamalar nedeniyle tepki almıştı. Halk TV de "Biraz önceki yorumlar yorumcunun kişisel görüşleridir" diyerek Payzın'ın sözleriyle ilgili bir açıklama yapmıştı. Payzın, sığınmacılarla ilgili yaptığı açıklamalarında arkasına durmayan kanalına tepki gösterdi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay'daki gelişmeleri aktaran Şirin Payzın, Ayşenur Arslan'ın yayınına baklanarak "Burada maalesef düzensiz göçmenler çok fazla. 700 bin civarı. İlk üç gün inanılmaz yağmalama oldu" demişti.

Yayının ardından ise Halk TV yönetiminden "Biz Halk TV olarak hiçbir insana dil, din, ırk penceresinden bakmadığımızı tekrar hatırlatmak isteriz. Biraz önceki yorumlar yorumcunun kişisel görüşleridir ve Halk TV ailesi olarak bunları paylaşmamız mümkün değildir" açıklaması yapılarak, Payzın'ın sözlerini desteklemedikleri belirtilmişti.

Çalıştığı kanala sitem eden Şirin Payzın, Ayşenur Arslan'ın Medya Mahallesi programında Halk TV'ye "Halk TV kendi açıklamasıyla benim arkamda durmadı" diyerek isyan etti.

On Numara 22 Nisan 2024 sonuçları! On Numara bilet sorgulama ekranı! Altın fiyatlarında hafta sonu hareketliliği! On Numara 19 Nisan 2024 sonuçları! On Numara sonuçları açıklandı mı?
Sonraki Haber