Şirin Payzın ve Seyhan Avşar, CHP'nin kanalı Halk TV'de DEM Parti savunuculuğu yaptı

İBB Bağımsız Meclis Üyesi Suat Sarı, konuk olduğu Halk TV'deki Sözüm Var programında HDP/DEM Parti'yi eleştirince Şirin Payzın ve Seyhan Avşar'dan tepki gördü.

This browser does not support the video element.

CHP'nin fonladığı Halk TV’de Şirin Payzın ve Seyhan Avşar, CHP'nin ittifak ortağı HDP/DEM Parti'nin savunuculuğunu yaptı.

İBB Bağımsız Meclis Üyesi Suat Sarı'nın "Önümüzdeki dönemde önemli bir tehlikeyi ben size söyleyeyim. 2024'te HDP/DEM Parti 20 kişi ile tarihinde ilk defa İBB'de grup kuracak. Çok kötü bir şey. PKK ile bağını koparmayan bir parti." sözleri üzerine Şirin Payzın ve Seyhan Avşar'dan tepki gördü.

Şirin Payzın, "Niye kötü bişey, parlamentoda oturuyorsunuz birlikte" dedi. Seyhan Avşar ise "Bu masada 6 milyon seçmenin oy verdiği bir partiye ben terör örgütüyle irtibatlı demeyi ben gazeteci olarak doğru bulmuyorum" diyerek DEM Parti'yi savvundu.

ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR? İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıran Ayasofya çıkışı! Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? BAHÇELİ ÜZERİNDEN ERDOĞAN’I TASFİYE PLANI!