Sıradan bir mandal, o çok yakındığınız ağrılarınızı 15 dakika içinde dindirebilir!

Modern zaman insanının vebası hiç kuşku yok ki stres! Stresin neden olduğu hastalıklar bir yana, insan bünyesinde yarattığı bölgesel ağrılar da bir o kadar dayanılmaz.Peki, stresin bizi öylece ezip geçmesine izin verecek miyiz? Elbette ki hayır! Ve işte sadece 15 dakikada sizi tüm ağrılarınızdan kurtaracak bir yöntem: Kulağa Mandal Masajı!

Modern tıp ilerledikçe, kulağa uygulanan masaj noktaları da ağrılara göre bölgeselleştirildi, kulak refleksolojisi çok daha profesyonel bir hal aldı.Mesela sırtınız ya da omuzlarınız ağrıyorsa kulağınızın tam üzerindeki bölgeye hafif hafif 15 dakika boyunca masaj yapmak sizi daha iyi hissettirecektir.Mandalı, ağrılara göre bölgeselleştirilmiş olan kulağınıza yerleştirin.

15 dakika boyunca kulağınızın o bölgesine baskı yapmasına müsade edin.

Çıkardığınızda çok daha rahatlamış ve ağrıdan arınmış olacaksınız.

Siz de eski zamanlardan beri kullanılan bu yönteme bir şans verin, 15 dakika boyunca kulağınızda taşıyacağınız bir mandal, kim bilir belki de bütün ağrılarınızı dindirecektir.

Jandarma her yerde şüphelileri arıyor! Marta Koyu kimlere neden ve nasıl veriliyor? İşte Slovakya Başbakanı Fico’nun sağlık durumu
Sonraki Haber