Sinem Umaş ile Yeliz Yeşilmen birbirlerine girdi!

Ünlü şarkıcı Yeliz Yeşilmen, uğradığı köpek saldırısı sonucu belediyeye seslenerek gereğinin yapılmasını istemişti. Bu duruma sessiz kalamayan eski gelin adayı Sinem Umaş ise sosyal medya hesabından Yeşilmene'e ateş püskürdü. Birbirine giren ikili, soluğu mahkeme aldı.

Şarkıcı Yeliz Yeşilmen, dün evinin orada sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Instagram hesabından belediyeye seslenerek "Sokak köpekleri için gereken yapılsın" diyen Yeşilmen'e ilk tepki eski gelin adayı Sinem Umaş'tan geldi. İkili arasında sosyal medyada tartışma çıktı.

KÖPEKLERİN SALDIRISINA UĞRADI 

Adana'da yaşayan Yeliz Yeşilmen, şehir merkezindeki evinin orada sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Yeşilmen, başına gelen olaydan sonra konu hakkında Instagram hesabından video paylaşarak belediyelerin bir şey yapması gerektiğini söyledi.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız...