Sinem Kobal, Hakan: Muhafız dizisine mi katılıyor? İşte bölüm başı alacağı ücret!

Sinem Kobal, Hakan: Muhafız dizisine mi katılıyor? Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir birlikteliği bulunan Sinem Kobal bir süre önce oyunculuğu bıraktığını açıklamasına rağmen, Netflix'in ilk Türk yapımı dizisi Hakan: Muhafız'dan gelen teklife hayır diyemedi! Hayranlarını oldukça heyecanlandıran bu gelişmenin ardından Sinem Kobal'ın yeni dizisi araştırılmaya başladı. Peki Sinem Kobal, Hakan: Muhafız'a mı katılıyor? Maaşı ne kadar? Bölüm başı ne kadar alacak? Detaylar haberimizde...

Sinem Kobal, Hakan: Muhafız dizisine mi katılıyor? Güzel oyuncu Sinem Kobal, ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Netflix'in ilk Türk yapımı dizisi Hakan: Muhafız'dan gelen teklife hayır diyemeyen Sinem Kobal'ın ne kadar kazanacağı sorusu sorulmaya başladı bile. Peki başrol Çağatay Ulusoy'un bölüm başı 50 bin TL aldığı Hakan: Muhafız dizisinden Sinem Kobal ne kadar maaş alacak? Sinem Kobal, Hakan: Muhafız'a mı katılıyor? Bölüm başı ne kadar alacak? İşte Sinem Kobal'ın yeni Netflix dizisi ve tüm detaylar...

SİNEM KOBAL, HAKAN: MUHAFIZ'DAN NE KADAR KAZANACAK?

Yeni sezonları için onay alan Netflix'in ilk Türk yapımı Muhafız'ın oyuncu kadrosuna Sinem Kobal'ın da katıldığı öne sürüldü. İddialara göre Kobal bölüm başı 30 bin TL alacak.

Selena dizisiyle yıldızı parlayan ve son olarak Yüz Yüze'de rol alan Sinem Kobal Netflix'in ilk Türk yapımı Muhafız'da rol alamaya hazırlanıyor.

Yeni sezonları merakla beklenen Hakan: Muhafız'da rol alacağı iddia edilen Sinem Kobal'ın bölüm başı 30 bin TL'ye anlaşma imzaladığı öne sürüldü.

10'ar bölümden iki sezon çekilen dizinin başrolündeki Çağatay Ulusoy bölüm başı 50 bin lira olmak üzere toplam 1 milyon lira aldığı da iddia edilmişti.

Ulusoy’un yanı sıra oyuncu kadrosunda Hazar Ergüçlü, Ayça Ayşin Turan, Okan Yalabık, Mehmet Kurtuluş ve Yurdaer Okur’un yer aldığı Muhafız’ın üçüncü ve dördüncü sezon onayı aldığı geçtiğimiz günlerde duyurmuştu.

Öte yandan dizinin toplam izleyici sayısının 10 milyon olduğu ve bu rakama yalnızca 4 haftada erişildiği belirtilmişti.

SİNEM KOBAL KİMDİR?

Sinem Kobal (d. 14 Ağustos 1987, İstanbul), Türk televizyon ve sinema oyuncusu.

İlk yılları ve kariyeri
14 Ağustos 1987 yılında İstanbul’da doğdu. Rize, Hemşinli bir ailenin kızıdır. Babası inşaat mühendisi, annesi ise ev hanımıdır. Selena dizisinde Atacan Baybars adlı karakteri canlandıran Kerem adında bir erkek kardeşi bulunmaktadır.

Star TV'de 2003 yılında yayınlanan başrollerini Ali Sürmeli ve Gülben Ergen'in paylaştığı Hürrem Sultan dizisinde Ayşe karakterini canlandırmıştır.

Sinem Kobal, dört yaşında Yıldız Alper bale okulunda başladığı bale eğitimine sekiz yıl devam etmiştir. Royal Akademi'den diplomasını almıştır. İSTEK Vakfı Özel Acıbadem Lisesinden mezun olmuştur.[kaynak belirtilmeli] Başarılı bir öğrenci olan Sinem Kobal, ortaokulda öğrenci iken, voleybol takımıyla ikincilik ve step birinciliği kazanmıştır. Şimdi ise latin dansı ve Aikido sporu yapmaktadır.

Dormen Tiyatrosunda aldığı eğitimle sanat hayatına giriş yapmış, henüz 13 yaşındayken ilk kez "Dadı" adlı televizyon dizisinde rol almaya başlamıştır. Daha sonra bir sezon da Uygur Tiyatrosu'nda çalışmıştır.

Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümü mezunudur.

atv’de yayınlanmış olan Selena adlı bir fantastik dizide Selena adlı bir karakteri oynamıştır. Akatlar Kültür Merkezi'nde yapılan "Jetix Çocuk Ödülleri Ödül Töreni"nde başrolünü oynadığı Selena dizisi "En Sevilen Yerli Televizyon Dizisi" seçilmiş, Sinem Kobal ise yine bu törende "En Sevilen Türk Kadın Oyuncu" seçilmiştir.

2010 Yazında Kanal D'de başlayan daha sonra Star TV'de yayınlanan Küçük Sırlar dizisinde Su karakterini canlandırdı.

5 Şubat 2010'da Romantik Komedi filminde "Didem" karakterini canlandırdı. 14 Şubat 2013'te ise Romantik Komedi 2 vizyona girdi, bu filmde Kobal aynı rolü tekrarladı.

Aynı zamanda kardeşi Kerem Kobal'dır, ve abla kardeş Selena dizisinde yer almıştır.

Kişisel hayatı
14 Mayıs 2016 tarihinde oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile evlendi.

Oynadığı diziler

Dizi Rol Yıl
Yüz Yüze Seliha 2017
Analar ve Anneler Zeliha 2015
Gönül İşleri Sevda 2014-2015
Mor Menekşeler 2011-2012
Küçük Sırlar Su Mağbeyinci 2010-2011
Selena Selena 2006-2009
Belalı Baldız Konuk Oyuncu (6.bölüm) 2006
Arka Sokaklar Konuk Oyuncu 2006
Nefes Nefese Aslı Gül 2005
Lise Defteri İnci 2003
Hürrem Sultan Ayşe 2003
Dadı Dilara 2001-2002

Oynadığı sinema filmleri
Film Rol Yıl
Yaktın Beni İpek 2015
Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda Didem 2013
Romantik Komedi Didem 2010
Ayakta Kal Yasemin 2008
Dünyayı Kurtaran Adam'ın Oğlu Bianca 2006
Okul Şebnem 2003

Oynadığı reklam filmleri
Vodafone reklamı
Gazete Reklamları
Gençturkcell Muhabbet
Deterjan Reklamı
Euro Reklamı
Avea Reklamı
Bingo Reklamı
Garnier Reklamı
Deichmann reklamı

Ödülleri
Yıl Ödül veren organizasyon Kategori
2008 3.Jetix Çocuk Ödülleri En Sevilen Aktris
En Sevilen Tv Dizisi (Selena)
2009 4.Jetix Çocuk Ödülleri En Sevilen Aktris
En Sevilen Tv Dizisi (Selena)
2016 6.Elle Style Ödülleri Elle Style Yılın Kadın Oyuncusu

NETFLİX'İN İLK TÜRK YAPIMI DİZİSİ HAKAN: MUHAFIZ!

Hakan: Muhafız (özgün adı: The Protector), 14 Aralık 2018 tarihinde yayınlanmaya başlayan Netflix yapımı dramatik, fantastik, aksiyon ve bilimkurgu türündeki süper kahraman dizisidir. Yazar, Nilüfer İpek Gökdel'in Karakalem ve Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi adlı eserden uyarlanan dizinin yönetici yapımcılığı Onur Güvenatam, Jason George, Özge Bağdatlıoğlu ve Binnur Karaevli tarafından gerçekleştirildi. Dizinin başrol kadrosunda Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü ve Okan Yalabık yer almaktadır.

Türkiye'de çekilen ilk Netflix orijinal dizisi olan Hakan: Muhafız, ilk gösterimini 5 Aralık 2018'de İstanbul'da düzenlenen özel bir gecede gerçekleştirdi. 14 Aralık 2018'de ise 10 bölümden oluşan birinci sezonun tamamı Netflix üzerinden yayınlandı.

Konusu
Oyuncular ve Karakterler

Canlandıran oyuncu Karakter Bölüm
Çağatay Ulusoy Hakan Demir/Muhafız 1-
Ayça Ayşin Turan Leyla Sancak 1-
Hazar Ergüçlü Zeynep Erman 1-
Okan Yalabık Faysal Erdem 1-
Burçin Terzioğlu Rüya 10-
Saygın Soysal Mergen 10-
Boran Kuzum 11-
Engin Öztürk 11-
Cem Yiğit Üzümoğlu Emir 1-6
Mehmet Kurtuluş Mazhar Dragusha 1-9
Yurdaer Okur Kemal Erman 1-9

Sezonlar
1. Sezon 10 Bölüm 14 Aralık 2018
2. Sezon Duyurulacak Duyurulacak

Jandarma her yerde şüphelileri arıyor! Marta Koyu kimlere neden ve nasıl veriliyor? İşte Slovakya Başbakanı Fico’nun sağlık durumu
Sonraki Haber