Sinan Erdem Spor Salonu'nda, katil İsrail için saygı duruşu!

THY Euroleague'in 2. haftasında Anadolu Efes sahasında ağırladığı Real Madrid'e 103-80'lik skorla yenilerek üst üste 2. kez sahadan mağlup ayrılmıştı. Sinan Erdem Spor Salonu'nda skandal görüntüler ise tepkiyle karşılandı. Maç öncesi, İsrail için saygı duruşunda bulunuldu.

This browser does not support the video element.

Hamas, işgal altındaki Filistin toprakları ve İsrail'in Mescid-i Aksa'ya gerçekleştirdiği baskınlar sebebiyle Aksa Tufanı operasyonunu başlattı. Operasyon sonrası İsrail, Gazze'de hastane ve sivilleri de hedef alan saldırılar gerçekleştirdi. 

SKANDAL GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

THY Euroleague'in 2. haftasında ise Anadolu Efes sahasında ağırladığı Real Madrid'e 103-80'lik skorla yenilerek üst üste 2. kez sahadan mağlup ayrılmıştı. Sinan Erdem Spor Salonu'nda skandal görüntülere sahne oldu

İSRAIL İÇIN SAYGI DURUŞUNDA BULUNDULAR

Maç başlamadan hemen önce, Hamas'ın Aksa Tufanı operasyonu nedeniyle İsrail için saygı duruşunda bulunuldu. Saydı duruşunun ardından maç başladı. Skandal görüntüler sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

'GAZİANTEPSPOR ÇOK İYİ, KESİN KÜME DÜŞER!' Süper Lig'de 36. haftanın VAR kayıtları açıklandı! Secdeye kapanan Cristiano Ronaldo, Müslüman mı oldu? Arda Güler meşhur gol sevincinin anlamını açıkladı! Milli sporcumuz Necmettin Erbakan Akyüz'e madalya tehdidi... Göztepeli taraftarlar ile iş yeri çalışanları arasında kavga!