Sinan Akçıl'dan Atatürk paylaşımı yapan Aras Bulut İynemli'ye Disney göndermesi!

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Süper Kupa finalinde Suudi yetkililer Atatürk pankartı ve tişörtünün yer almasını yasakladı. Bunun üzerine iki takım da maça çıkmama kararı aldı. Suudi yetkililerinin kararına tepki yağarken Aras Bulut İynemli, "Yurtta sulh, cihanda sulh. Ne mutlu Türküm diyene" şeklinde bir paylaşım yaptı. Bunu gören Sinan Akçıl, İynemli'ye Disney'in skandal Atatürk filmi kararının ardından sessiz kalmasını hatırlatarak tepki gösterdi.

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Süper Kupa finalinde Suudi yetkililer skandal bir karara imza attı. 

Suudi yetkililer Suudi Arabistan'daki Süper Kupa finalinde Atatürk pankartı ve tişörtlerinin yer almasına karşı çıktı. Bunun üzerine Galatasaray ve Fenerbahçe maça çıkmama kararı aldı. Suudi yetkililerin kararına tepki yağarken Disney Plus'un skandal Atatürk kararına sessiz kalmasıyla eleştirilen Aras Bulut İynemli,  "Yurtta sulh, cihanda sulh. Ne mutlu Türküm diyene" şeklinde bir paylaşım yaptı. Suudi yetkililerin kararının ardından paylaşım yapan Aras Bulut İynemli, Disney'in skandal kararına sessiz kalması nedeniyle tekrar eleştiri oklarının hedefi oldu.

SİNAN AKÇIL'DAN ARAS BULUT İYNEMLİ'YE DİSNEY GÖNDERMESİ!

Sinan Akçıl, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Aras Bulut İynemli'ye tepki gösterdi. İynemli'ye Disney'in Atatürk filmi kararının ardından sessiz kalmasını hatırlatan Sinan Akçıl, "Disney daha ağırını yaptı kardeşim zamanında bu ülkeye ama tek kelime duymadık hiçbir oyuncudan. Filmi yasaklandı mesela tüm dünyada yine sessizlik oldu. Ama o koskoca Disney, bu Arap! Şu anda trend olan şarkımdaki sözler çok uygun bu duruma; 'Günaydın, geç uyandın ama bitti." diyerek tepki gösterdi.

O bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacak! ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ CHP’DE KİMLERİ RAHATSIZ ETTİ? İstanbul'un nisan ayı enflasyonu açıklandı
Sonraki Haber