Sinan Akçıl Türk sanatçıların ikiyüzlü tavrını gözler önüne serdi: "Gazze meselesine girme" dediler!

24 TV'de Esra Elönü'nün Arafta Sorular programına katılan Sinan Akçıl, Gazze konusunda Türk sanatçıların ikiyüzlü tavrına dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Akçıl, Filistinliler için paylaşımlar yaptığında bazı ünlü isimlerin kendisini arayarak “Bu bizim meselemiz değil girme bu konulara” diyerek uyarıda bulunduğunu açıkladı. 

This browser does not support the video element.

24 TV Arafta Sorular programında Esra Elönü'nün bu haftaki konuğu sanatçı Sinan Akçıl oldu.

Akçıl, İsrail'in katliamlar yaptığı ve soykırımın yaşandığı Gazze konusunda Türk sanatçıların ikiyüzlü tavrına dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"GAZZE İNSANLIĞIN MESELESİDİR"

“Filistin katliamında arafta değilim. Gazze insanlığın meselesidir." diyen Akçıl, Filistinliler için paylaşımlar yaptığında bazı ünlü isimlerin kendisini arayarak “Bu bizim meselemiz değil girme bu konulara” diyerek uyarıda bulunduğunu açıkladı. 

"ÜNLÜ SANATÇILAR BENİ ARADI, 'BU KONUYA GİRME'" DEDİLER

İşte Akçıl'ın o sözleri:

“Filistin katliamında Arafta değilim, Filistinli kardeşlerimiz için paylaşımlar yaptığımda beni arayarak “ Bu bizim meselemiz değil girme bu konulara” diyenler oldu. Gazze insanlığın meselesidir ."

ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ CHP’DE KİMLERİ RAHATSIZ ETTİ? KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR? İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıran Ayasofya çıkışı!