Sinan Akçıl 'Elini Uzat' şarkısının geliriyle çocukların eğitimine destek olacak

Sinan Akçıl, Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremin ardından ziyaret ettiği Hatay ile Osmaniye’de yaşadıklarından ve gördüklerinden etkilenip 'Elini Uzat' isimli bir şarkı besteledi. Akçıl, şarkının telif geliriyle 20 depremzede çocuğa üniversiteyi bitirene kadar eğitim bursu vereceğini açıkladı.

Şarkıcı Sinan Akçıl, Kahramanmaraş'ta 'asrın felaketi' olarak nitelendirilen büyük depremin ardından Hatay ve Osmaniye'ye giderek depremzedelere moral vermiş, yardım çalışmalarına destek olmuştu. Akçıl, deprem bölgesinde yaşadıkları ve gördüklerini anlatan bir şarkı yaptı. Ünlü sanatçı, şarkıdan elde ettikleri gelirle depremden etkilenen çocuklara eğitim desteği vereceklerini söyledi. Akçıl'ın bu hareketi alkış topladı.

Motorine indirim geldi, benzine indirim gelecek mi? Marmaray saatleri 2024! Marmaray hafta içi ve sonu kaça kadar açık? Türkiye'nin 5. nesil savaş uçağı KAAN'a milli dokunuş! O bölgelerde kuvvetli rüzgar, yağış ve toz taşınımına dikkat! Fenerbahçe'de İsmail Kartal-Edin Dzeko krizi! Yaşananlar ortaya çıktı Gaziantep'te korkunç kaza!