Simit 5 liraya çıkınca isyan etmişti! İmamoğlu simidi 9 liraya satıyor

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da simit fiyatının 5 liraya çıkmasına tepki göstermişti. Ancak çok geçmeden İBB iştiraklerinden Beltur'da bir simit fiyatının 9 TL olduğu ortaya çıktı. Ekrem İmamoğlu'nun simit çelişkisi sosyal medyada tepkilere neden oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla 5 lira olan simit fiyatına isyan etmişti.

Sosyal medyadan paylaşım yapan İmamoğlu, "İstanbul’da 100 gr simit: 5 TL oldu. 250 gr Halk Ekmek ise: 2 TL. İBB, artan maliyetlere rağmen 250 gr Halk Ekmeği bir süre daha İstanbullulara 2 TL’den sunacak." açıklamasını yapmıştı.

İmamoğlu'nun bu paylaşımının üzerinden çok geçmeden Kemerburgaz Kent Ormanı'ndaki İBB iştiraklerinden Beltur'da bir simit fiyatının 9 TL olduğu ortaya çıktı. Ekrem İmamoğlu'nun simit çelişkisi sosyal medyada tepki çekti.

Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! Sinan Kaloğlu Beşiktaş kariyerindeki en büyük pişmanlığını açıkladı İşçi maaşlarını ödeyemeyen belediye başkanından şok hareket
Sonraki Haber