Silivri'de tarlaya gömülü halde bir kadın, 2 çocuk ceseti bulundu

Silivri'de kan donduran bir olay yaşandı. Değirmenköy mevkiinde jandarma ekipleri tarlaya gömülü halde bir kadın, bir çocuk ve bir erkek ceseti buldu. Cesetlerin, 2.5 yıl önce şüpheli bir şekilde kaybolan Sevgi Demirci ve iki çocuğuna ait olduğu düşünülüyor. İşte detaylar...

Silivri'nin Değirmenköy mevkiinde jandarma ekipleri tarlaya gömülü halde 3 ceset buldu. Cesetlerin, 2.5 yıl önce şüpheli bir şekilde kaybolan Sevgi Demirci ve iki çocuğuna ait olduğu düşünülüyor. 

İstanbul’da iddiaya göre 2.5 yıl önce Sevgi Demirci, oğlu Eren Polat ve kızı Rümeysa Polat ile birlikte şüpheli bir şekilde kayboldu. Demirci ve çocuklarının bulunması için ailesi bir televizyon programına katıldı.

EN SON SİLİVRİ'DE GÖRÜLMÜŞLERDİ

Programda Sevgi Demirci ve çocuklarının son görüldüğü yerin Silivri’de olduğu iddia edildi. Bu iddialar üzerine Jandarma ekipleri Silivri’de arama çalışması başlattı.

Ekipler Silivri Değirmenköy mevkiinde yeşil alanda kazı çalışması yaptı. Yapılan kazıda toprağa gömülü şekilde 3 ceset bulundu.

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Cesetlerin kayıp olarak aranan Sevgi Demirci, oğlu Eren Polat ve kızı Rümeysa Polat’a ait olduğu düşünülüyor. Polis olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

 
 
 
Kripto para genelgesi TBMM'ye sunuldu! Neler değişecek Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler'e dev talip Başörtülü hakimi reddetti! O avukat hakkında flaş karar...
Sonraki Haber