Şile'de bir köpeğin saldırısına uğramıştı! Eski manken Tuba Altıntop o korkunç anları anlattı!

Eski şarkıcı ve manken Tuğba Altıntop, geçtiğimiz günlerde Şile'de bir köpeğin saldırısına uğramıştı. Yüzü tanınmaz hale gelen ve 60 tane dikiş atılan Altıntop o korkunç anları ilk kez anlattı.

Rafet El Roman’ın eski eşi ve kızlarının annesi manken Tuğba Altıntop, tatil için gittiği İstanbul-Şile’de köpek saldırısına uğradı. Arkadaşının Akita cinsi köpeğinin saldırısına uğrayan Altıntop’un yüzüne 50’den fazla dikiş atıldı.

"ÜZERİME ATLADI, 3-5 DEFA ISIRDI SANIRIM... PİRANA GİBİ..."

O anları canlı yayında anlatan Altıntop, "Arkadaşımın akita köpeği, sahipli köpek. Sevmek istemiştim. Oturuyorduk, yanımızda bir de K9 var. Önce sevdim hiçbir şey yapmadı. Eğildim yanağını öptüm. Sonra üzerime atladı 3-5 kere ısırdı sanırım. Pirana gibi..."

50-60 TANE ESTETİK DİKİŞ ATILDI

"Önce Mudanya devlet hastanesine gittim. İlk müdahale orada yapıldı. Sonra İstanbul Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'ne gittim orada çok ilgilendiler. 50-60 tane estetik dikiş atıldı yüzüme.

Köpekleri çok seviyorum, yine seveceğim. Ben yanaşmamalıydım ama oldu olan. Bundan sonrasına bakacağız." dedi.

1 Mayıs 2024 Çarşamba TJK at yarışı programı açıklandı! 30 Nisan 2024 Salı TJK at yarışı koşu sonuçları paylaşıldı... ABD açıkladı: Starbucks'ın geliri düştü
Sonraki Haber