Şile'de bir köpeğin saldırısına uğramıştı! Eski manken Tuba Altıntop o korkunç anları anlattı!

Eski şarkıcı ve manken Tuğba Altıntop, geçtiğimiz günlerde Şile'de bir köpeğin saldırısına uğramıştı. Yüzü tanınmaz hale gelen ve 60 tane dikiş atılan Altıntop o korkunç anları ilk kez anlattı.

Rafet El Roman’ın eski eşi ve kızlarının annesi manken Tuğba Altıntop, tatil için gittiği İstanbul-Şile’de köpek saldırısına uğradı. Arkadaşının Akita cinsi köpeğinin saldırısına uğrayan Altıntop’un yüzüne 50’den fazla dikiş atıldı.

 

"ÜZERİME ATLADI, 3-5 DEFA ISIRDI SANIRIM... PİRANA GİBİ..."

O anları canlı yayında anlatan Altıntop, "Arkadaşımın akita köpeği, sahipli köpek. Sevmek istemiştim. Oturuyorduk, yanımızda bir de K9 var. Önce sevdim hiçbir şey yapmadı. Eğildim yanağını öptüm. Sonra üzerime atladı 3-5 kere ısırdı sanırım. Pirana gibi..."

Şile'de bir köpeğin saldırısına uğramıştı! Eski manken Tuba Altıntop o korkunç anları anlattı!

50-60 TANE ESTETİK DİKİŞ ATILDI

"Önce Mudanya devlet hastanesine gittim. İlk müdahale orada yapıldı. Sonra İstanbul Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'ne gittim orada çok ilgilendiler. 50-60 tane estetik dikiş atıldı yüzüme.

Köpekleri çok seviyorum, yine seveceğim. Ben yanaşmamalıydım ama oldu olan. Bundan sonrasına bakacağız." dedi.

Şile'de bir köpeğin saldırısına uğramıştı! Eski manken Tuba Altıntop o korkunç anları anlattı! ile ilgili etiketler Rafet El Roman Tuba Altıntop köpek saldırısı
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.