Silahını çekti, defalarca tetiğe bastı

İzmir'de iki kişinin alacak verecek kavgası kanlı bitti. Silahını çeken adam tartıştığı kişiye kurşun yağdırdı. Saldırganın defalarca ateş ettiği o anlar güvenlik kameraları tarafından saniye, saniye görüntülendi. Kurşunların hedefi olarak ağır yaralanan adam hastanede tedavi altına alınırken, saldırgan polis ekipleri tarafından yakalandı.

This browser does not support the video element.

Olay Küçük Park adıyla bilinen Kazım Dirik Mahallesi 161 Sokak'ta meydana geldi. İddialara göre, aralarında alacak verecek meselesi olduğu öğrenilen Ç.M. (32) ve A.Ş.B karşı, karşıya geldi.

Bu sırada Ç.M., silahını çıkararak A.Ş.B’ye 6 el ateş etti. Vücuduna 3 kurşun isabet eden A.Ş.B., yaralı halde kaçmaya çalışırken bir marketin önünde yere yığıldı. Bu sırada saldırgan Ç.M ise olay yerinden kaçmaya çalıştı. Saldırı anı güvenlik kameraları tarafından saniye, saniye görüntülendi.

İhbar üzerine olay yerine gelen Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, zanlı Ç.M.’yi suç aletiyle beraber yakaladı. Yaralı A.Ş.B. ise olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerince Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralı A.Ş.B'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

FETÖ CEMAATİ ELE Mİ GEÇİRİYOR? CÜBBELİ İLE İLGİLİ 15 TEMMUZ İDDİASI! ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ CHP’DE KİMLERİ RAHATSIZ ETTİ? KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR?