Sıfır otomobillere Kasım zammı!

Otomobil sahibi olmak isteyen milyonlarca vatandaş matrah düzenlemesini beklerken, otomobil fiyatları yükselmeye devam ediyor. Artan parça fiyatları ve döviz kurunun etkisiyle markalar, birbiri ardına zam yapmaya devam ediyor. Üstelik bazı markalar, kasım ayı içerisinde ikinci kez otomobil fiyatlarını artırdı. İşte detaylar…

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, otomobillerin ÖTV oranında herhangi bir değişiklik olmayacağını, ancak ÖTV matrahının güncelleneceğini söylemişti.

Bu sayede alt matraha düşen otomobillerde yüzde 10-20 oranında ÖTV indirimi yapılmış olacak. Matrah düzenlemesinden etkilenmeyen modellerin fiyatında değişiklik olmayacak.

Yeni bir otomobil satın almak isteyenler ÖTV matrah değişikliğini beklerken, fiyatlar sürekli olarak yükseliyor.

''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Eyvah! Fenerbahçe'ye Kim Min-Jae'den sonra bir ağır darbe daha geliyor 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... "Fenerbahçe Galatasaray maçına U19 ile çıksın, sahadan çekilsin"